Sunday, March 6, 2011

Makanan yang saya teringin mahu makan...

Yum! Yum! Yum!
Makan..makan..makan..
x apa lah..selagi ada ruang dan rezeki apa salah kita makan... 
hehehe..walau apa pun..dlm bab makan nie..
saya sebenarnya da matlamat juga...
bukan belajar,berkawan..jer ada matlamat! heheh
pelik ka...?ntahla...


pendek kata 


makann pertama saya mau makan adalah






NAMA : Kimchi
NEGARA : Korea


" dah pna try aritu d resort...tp mcm x puas ati la..yg d gmbr ni bukan kimchi d resort tue..so saya nak kimchi yg mcm ni..AIGOO!"






makann kedua yang saya mau makan adalah




NAMA: Man-doo(korean dumpling)
NEGARA: Korea


" semestinya sedap! Man-doo ni mcm karipap juga.tp,inti dlm dough tu sayuran+daging!hehe..whoa!"








makann ketiga adalah




NAMA : Tom Yam Gung
NEGARA: Thailand


" mmg dah ada di malaysia...tapi,saya mau makan original made in thailand! barulah..feel~..hehe >bila lah bole pgi thailand and makan tom yam ni....!!!!"








makanan yang keempat






NAMA: Roti Isy'baladi
NEGARA: Mesir


" mcm sedap jer..korang rasa sedap ka..? x sedap..? huh,x pa yg penting saya mau juga rasa roti mesir ni..hehe"






makanan yang kelima


SEMUA JENIS LAKSA..!!!!








--------------------------------> laksa penang!


















--------------------------------------------> laksa johor!




















----------------------------> laksa sarawak!
















------------------------------------------------------------->laksa kedah!










********** erm,dapatkah saya mncapat matlamat saya ni ???? 




                               
             ************ jawapannya:kalo ada rezeki x kemana!




                        
                             ************ deeni! hwaiting! yah!!!!!! ya tuhan,permudahkanlah perjalannku!